Her kommer det mer informasjon om hundefôr

for1.jpg

 

Extra Energi

Rakkelhanan kennel gir deg Extra Energi fra Jahti&Vati. Extra Energi har blitt utviklet av spesialister for aktive hunder. Fettet i maten er lettabsorberende, og inneholder viktige fett- og aminosyrer som dekker hundens behov.

Dette kombinert med rett mengde næringsmidler, mineraler og vitaminer, sikrer hundens prestasjon under stor belastning.

Extra Energi er et velsmakende fôr for hunder som er svært aktive.

Extra Energi inneholder: ferskt svine- og kyllingkjøtt, bygg og mais, lysin og metioninaminosyrer, mineraler og sporstoffer, rikelig med E-vitamin, rødbetefiber, organisk kobber og sink, omega 3 og omega 6 fettsyrer.

47%  Kjøtt.

Omsettbar energi: 4 159 kcal/kg

Vekt per liter: ca 400 gram

15 kilo , kr. 650,-.

ENERGI rØD

Rakkelhanan kennel gir deg Energi fra Jahti & Vahti. Energi er utviklet og produsert for aktive hunder. Energi er kjøttrikt og den inneholder ikke hvete, som kan forårsake allergier. Maten inneholder heller ikke soya.

Energi  inneholder: ferskt svine- og kyllingkjøtt, ris, bygg og mais, lyserin og syrer, rikelig med E-vitamin, samt alle de essensielle vitaminer, mineraler og sporstoffene som trengs for å holde hunden din i form. Energi inneholder ingen konserverings-, aroma-, eller fargetilsetninger.

  • omega 3 og omega 6 fettsyrer

  • økologisk kobber og sink

  • rødbetefiber

32%  kjøtt.

Omsettbar energi: 3 872 kcal/kg

Vekt per liter: ca 420 gram

15 kilo , kr. 590,-.

Vedlikehold

Rakkelhanan kennel gir deg Kylling og Ris fra Jahti & Vahti. Kylling og Ris er hundemat med Toppfôr kjøtt. Det er et komplett fôr som har det næringsinnhold hunden din trenger. Eksperter på hundemat har utviklet og fått frem et fantastisk fôr til hunden din der vi bare benytter protein, ris og fjærfefett av absolutt høyeste kvalitet. Kylling og Ris passer også for hunder med sensitiv mage.

Kylling og Ris inneholder ikke hvete, soya, kunstige farge, smakstilsetninger eller konserveringsmidler.

Kylling og Ris inneholder: ferskt kyllingkjøtt, ris og mais, lysin og metioninaminosyrer, omega 3 og omega 6 fettsyrer, mineraler og sporstoffer, økologisk kobber og sink.

36,5%  Kjøtt.

Omsettbar energi: 3 729 kcal/kg

Vekt per liter: ca 445 gram

15 kilo , kr. 570,-

Lettfor

Rakkelhanan kennel gir deg Lettfôr fra Jahti & Vahti. Lettfôr er hundemat for hunder som beveger seg mindre eller forbruker mindre energi. Lettfôr passer også for eldre hunder. Fôret er utviklet av eksperter som har brukt høykvalitets råvarer, og holder dermed hunden din i god form. Lettfôr inneholder protein av høy kvalitet, fiber samt alle mineraler og sporstoffer som hunden behøver. Maten inneholder ikke konserverings-, smak- eller fargetilsetninger.

Lettfôr inneholder ikke hvete, fisk eller soya.

Lettfôr inneholder: ferskt svine- og kyllingkjøtt, bygg og mais, lysin og syrer, mineraler og sporstoffer, rødbetfiber, økologisk kobber og sink, omega 3 og omega 6 fettsyrer.

26,5% Kjøtt.

Omsettbar energi: 3 513 kcal/kg

Vekt per liter: ca 420 gram

15 kilo , kr. 490,-

kjøtt og Korn-fritt for

Rakkelhanan kennel gir deg Viljaton fra Jahti & Vahti. Viljaton er hundemat uten kjøtt og korn. Det er et komplett fôr som har det næringsinnhold hunden din trenger. Eksperter på hundemat har utviklet og fått frem et fantastisk fôr til hunden din der vi bare benytter protein fra fjærfefett av absolutt høyeste kvalitet. Viljaton passer også for hunder med sensitiv mage.

Viljaton inneholder ikke hvete, soya, kunstige farge, smakstilsetninger eller konserveringsmidler.

Viljaton er en sammensettning av tørket fjærkreprotein, ertemel, tørket søtpotet, fjærkrefett, sukkerrofiber, johannesbrød, hydrolysert fjørfeprotein, mineraler, gjær, eplepresse, sikori pulver, tørket New Zealand musling.

Energi 3822 Kcal/kg

10 kilo, kr. 600,-

Junior

Rakkelhanan kennel gir deg Junior fra Jahti & Vahti. Junior er en fullkost for voksende hunder. Junior er lagd med råvarer av høy kvalitet og er god for fordøyelsen. Det mangfoldige fôret gjør at skjelettet og muskulaturen utvikles godt.

Jahti&Vahti junior inneholder rikelig av godtsmakende  proteinrikt hønsekjøtt. Kalori-proteinforholdet er optimalt, og fôret anbefales fra rundt 18 uker til ett og et halvt års alder.

Junior inneholder ingen konserverings-, smak,- eller fargetilsetninger

27% Kjøtt.

Omsettbar energi: 3 729 kcal/kg

Vekt per liter: ca 450 gram

15 kilo, kr. 520,-

Valp

Rakkelhanan kennel gir deg Valp fra Jahti&Vahti. Valp er fullkost for voksende valper (fra 8-18 uker) og drektige eller ammende tisper. Produktet inneholder alle nødvendige næringsstoffer og vitaminer i en balansert form. Valp har blitt utviklet av spesialister, og inneholder verken hvete eller syntetiske konserveringsmidler.

Dette fôret gir valpen din en god start – styrker vekst, utvikling og er med på å gi en fin pels.

43 % Kjøtt.

Omsettbar energi: 4 063 kcal/kg

Vekt per liter: ca 400 gram

10 kilo, kr. 460,-

pølse

ahti&Vahti Kjøtt-måltid for hunder er produsert av ferske finske kjøttvarer. Produktet kan serveres som det er eller sammen med Jahti&Vahti tørrfor. Innhold: Okse- og svinekjøtt, soya, rødbetfiber, linfrø, krydder og vitaminer. lnneholder balanserte mengder av kalsium og fosfor. Tilsatt konserve­ringsmiddel (E250) godkjent av EU. Produktetet oppbevares uåpnet i romtemperatur. Pølse som er åpnet kan oppbevares inntil 5 døgn i kjøleskap. .

Vekt 1000 g

1kilo, kr. 55,-